Alapjárat - autós blog

Rekordforgalom - a legnépszerűbb Alapjárat-cikkek 2019 júniusában

2019. június 30. 19:28 - alapjarat

Még soha ekkora forgalmat nem bonyolított az Alapjárat, a legjobb napokon a bűvös 100 ezres látogatószámot is sikerült megugrani

Az Alapjárat még nincs 3 éves, de most júniusban több rekordot is sikerült beállítani. Következzenek a példátlan csúcsok és a legjobb cikkek júniusból.

Alapjárat rekordok

1. Ebben a hónapban kétszer is sikerült megdönteni a korábbi forgalmi csúcsot, és mindkét alkalommal 100 ezer látogatót sikerült vonzani. Június 17-én 110 494, június 27-én pedig még ennél is több, 136 785 látogató volt kíváncsi az Alapjárat cikkeire.

alapjarat-junius.png

2. Csak hogy értsd, mekkora számok is ezek: a 2 említett nap forgalma több lett, mint a teljes 2019. januári forgalom (ami alig haladta meg a 201 ezret).

3. Ezzel minden idők legjobb forgalmú hónapját sikerült elkönyvelni, csaknem 800 ezer látogatót , ami azért is durva, mert az év legmelegebb napjain nem gondoltuk volna, hogy a strandok, kirándulóhelyek és egyéb szabadidős tevékenységek méltó vetélytársa lehet a weboldalunk. 

4. És ez még mind semmi! A Facebook oldalunk elérte a bűvös 100 ezres látogatót. 

5. Ezzel beértük a nagyjából 10 éve működő AutóNavigátor.hu oldalt, és ugyan csak pár száz követővel, de le is hagytuk őket. 

alapjarat-100k.png

6. Ugyanakkor nagyjából 1-2 hete mindennap a legnagyobb aktivitást generáljuk posztjainkkal, kvízeinkkel, galériáinkkal: a csatolt képen jól látható, hogy a legnagyobb követőtáborral rendelkező Vezess.hu 189 ezer oldalkedvelője 299 ezer aktivitást (kedvelést, hozzászólást, megosztást) adott, míg az Alapjárat kicsivel kevesebb, mint feleakkora követőtábora kicsivel több, mint kétszeres aktivitást mutatott. 

Alapjárat cikkek

Na jó, most hogy már mindenki tövig rágta az ujjain a körmét, következzenek a cikkek, amelyekkel ezeket a csodálatos eredményeket sikerült elérni: 

1. Vérfagyasztó balesetet rögzített egy fedélzeti kamera

A Lengyelországban történt brutális balesetben egy kamion, egy KIA Ceed és egy másik gépjármű szerepelt, és hihetetlen módon mindenki túlélte a balesete. 

2. 9+1 gizda rendőrautó a nagyvilágból

Habár a sok rendőrvicc azt mutatja, a mundérnak itthon nincs nagy becsülete, de ha ilyen autóval járőrözhetnék, eskü, hogy felcsapnék pandúrnak.

3. 72 ezer forintért kapható egy Ferrari 599 GTB

Erről a cikkről még én is azt hittem, hogy csak kattintásvadász írás, és mondjuk egy matchboxról van szó, de nem, valóban igaz a sztori! 

4. 12+1 használt autó 500 ezer és 1 millió forint között

Nos, ez az a cikk, amit muszáj elolvasni, és muszáj megszakérteni, kommentben pedig legalább dupla ennyi típust felsorolni, hogy miért nem került bele a válogatásba... Nem irigylem a szerzőt, de a dicsőséges 4. hely így is az övé.

5. 7+1 meghökkentő beltér az autóiparban II. rész

Az utóbbi 2 cikk jól mutatja, hogy közönségünk nem csak a baleset-benzinár-csillivilli autó szentháromságára vevő, hanem igenis érdekel titeket a szakmai, alaposabb munkák is. 

Nagyon köszönjük, hogy olvasol minket, cserébe júliusban is igyekszem, igyekszünk a legérdekesebb autós hírekkel és a legizgalmasabb autókkal jelentkezni. 

Ha nem tetted volna még meg, iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol már 200-nál is több autós videót tekinthetsz meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr514918960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása