Alapjárat - autós blog

F1: a Mercedes leleplezte 2020-as festését

2020. február 14. 15:06 - alapjarat

Az ezüst és a zöld mellett egy harmadik szín is megjelent az autón.

Néhány nappal a hivatalos bemutató előtt lerántotta a leplet 2020-as autójáról a Mercedes. A német istálló egy londoni eseményen prezentálta az új festést. A megszokott ezüst és zöld színek mellett egy kicsit „elpirult” az autó – a piros a csapat új támogatója, az INEOS érkezésének köszönhető.

Az INEOS komoly portfólióval rendelkezik a sport világában. A vállalatnak van érdekeltsége az atlétikában, a kerékpározásban, a labdarúgásban és az Amerika Kupa jachtversenyen is.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy támogatóink sorában üdvözölhetjük az INEOS vállalatát. A cég célkitűzései, dinamizmusa és vállalkozókedve kiválóan illeszkedik a Mercedes-AMG Petronas szellemiségéhez. Mindkét vállalatot szüntelenül hajtja a vágy, hogy napról-napra fejlődni tudjon, és a lehető legjobb eredményeket érje el. Közösen vágunk bele az új kihívásokba – a versenypályán, vízen, valamint a kerékpáros körversenyek szakaszain. Egyre magasabbra emeljük majd a lécet. Ez az együttműködés döntően meghatározza a Mercedes jövőjét a Forma-1-ben” - mondta Toto Wolff csapatfőnök.

 mercedes-f1-2.jpg

„Fontos pillanat ez az INEOS számára, hiszen a világ legjobb Forma-1-es vállalkozásához csatlakozhatunk. A Mercedes a világ egyik vezető autógyártója, élen jár az emberi teljesítmény és a technológiai innováció terén. A bennük lévő elkötelezettség olyasféle, mely tökéletesen passzol vállalatunk alapelveihez. A Mercedes-AMG Petronasszal kötött megállapodásunknak köszönhetően az INEOS család még nagyszerűbb eredményeket tud majd elérni” - tette hozzá Sir Jim Ratcliffe, a vállalat tulajdonosa és alapítója.

A Mercedes ezen a héten pénteken – Valentin-napon – mutatta be hivatalosan 2020-as autóját, amelyen már formai változások is tetten érhetőek.

 mercedes-f1-3.jpg

A szezon előtti tesztekre a jövő héten kerül sor Barcelonában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr5715474590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása