Alapjárat - autós blog

Az autó előélet ellenőrzése - ismerd meg autója múltját

2023. február 22. 10:19 - alapjarat

Az autó előélet ellenőrzése fontos lépés az autóvásárlás előtt. Fedezd fel az autó vizsgálat és az autó ellenőrzés előnyeit, és szerezz megnyugtató tudást autóf múltjáról!

Autóvizsgálat - miért ellenőrizzük?


Az autó előélet ellenőrzéséhez szükségünk lesz az autó forgalmi rendszámára és az alvázszámára. Ennek segítségével számos fontos adatot gyűjthetünk, például az autó kártörténetét, az előző tulajdonosok számát és előzményeit, az autó eredeti felszereltségét és a futásteljesítményt. Az autó ellenőrzése segít megakadályozni a csalásokat és a hamisításokat, és biztosítja, hogy megbízható és biztonságos autót vásároljunk.

Az ellenőrzés nagyon fontos, különösen akkor, ha az autót magánszemélytől vagy olyan helyről vásároljuk, amely nem hivatalos autókereskedés. Az autó előéletének ismerete megkönnyíti a döntést az autóvásárlásról, és biztosítja, hogy megbízható és biztonságos autót válasszunk.

A jármű előélet ellenőrzése egyszerű és könnyen elvégezhető folyamat, amely sokat segíthet az autóvásárlás során. Az autó előéletének ismerete nem csak az autóvásárlóknak, hanem az autókereskedőknek, az autószervizeknek, a biztosítótársaságoknak és az autófinanszírozó cégeknek is fontos, és lehetővé teszi, hogy megbízható és biztonságos autóvásárlási döntéseket hozzanak meg.

autó előélet ellenőrzése

Autó ellenőrzés


Ha szeretnél megismerkedni az autó előélet ellenőrzésének folyamatával, és szeretné biztonságos és megbízható autót vásárolni, akkor az autó magyar rendszámának ismeretében érdemes a Jármű Szolgáltatási Platform (röviden JSZP) oldalára ellátogatni. 

 A JSZP rendszám alapján lehetővé teszi, hogy a különböző magyar nyilvántartásokból származó, a jármű életútjának lényeges adatait egy egységes felületen érjük el. A szolgáltatás igénybevételéhez Ügyfélkapu regisztráció szükséges, a JSZP szolgáltatásának elérése az alábbi oldalon indul. Amennyiben nem rendelkezel Ügyfélkapu hozzáféréssel, itt tudsz online regisztrálni. 

 A JSZP a jármű magyarországi előéletéről szolgál adatokkal, de a káresemények kapcsán csak minimális információval rendelkezik. Csak a 2019. január 1. óta bekövetkezett és Magyarországon nyilvántartásba vett, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra rendezett káreseteket tartalmazza.

Azaz, ha káresemény korábban történt, mint 2019.01.01., vagy nem Magyarországon keletkezett a kár, esetleg nem kötelező, hanem casco biztosítás alapján lett a kár rendezve, akkor ezekről a káresetekről, illetve ezek részleteiről (kár helye, mértéke, sérült alkatrészek listája) a JSZP-ben nem kapunk adatot! 

A gépjármű lekérdezésről a linkre kattintva tudsz még többet olvasni. 

Kártörténeti ellenőrzés


Látogass el weboldalunkra, és végezd el az autó kártörténeti előélet ellenőrzését még ma! Platformunk készen áll arra, hogy segítsen Neked megtalálni a megfelelő autót, és biztosítja, hogy az autó előélete ne tartalmazzon rejtett kockázatokat. A lehetőségek szerinti legalaposabb kártörténeti lekérdezéshez a Kárkeresőt ajánljuk

Kárkereső oldalunkon az autó előélet ellenőrzése könnyű és egyszerű. Egyszerűen csak add meg az autó alvázszámát, és mi elvégezzük az autó vizsgálatát. Az ellenőrzést az elérhető legátfogóbb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban futtatjuk le. Így biztosra mehetsz, hogy a kiválasztott autó kártörténete a lehető legnagyobb mélységben lesz feltárva, ami megkönnyiti a felelős döntést, vagyis hogy megveszed-e kinézett járművet.

Az általunk kínált autó kártörténeti előélet ellenőrzése az egyik legmegbízhatóbb és legteljesebb szolgáltatás az autó előéletének ellenőrzésére. Az autóvizsgálati jelentésünket egyszerűen érthető módon mutatjuk be, így megkönnyítjük a döntést az autóvásárlásról. 

Kártörténeti lekérdezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr5918051686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása