Alapjárat - autós blog

Magyar autós weboldalak - Automotor.hu

2019. október 20. 17:27 - alapjarat

Az  Autó-Motor 1948 óta jelenik meg, az autózás és a motorozást témakörét szinte minden területen lefedik. Hosszú évtizedeken át print formátumban jelent meg, amit ma is követnek kéthetente - jó ideje azonban online is elérhetőek. A virtuális változat manapság is meghatározó, de az olyan újabb autós magazinok, mint a Totalcar vagy a Vezess már régóta nagyobb népszerűségnek örvendenek, és még az olyan újhullámos autós weboldalak is megelőzték az Autó-Motort, mint az Alapjárat

Az Autó Motor manapság a Mediaworks Hungary Zrt. portfólióját erősíti, és még mindig több százezres olvasottságot tudnak elérni havonta. A néhány fős szerkesztőséget Szabó Róbert főszerkesztő irányítja. 

Milyen tartalomra számíthatsz az automotor.hu oldalon?

Az oldalt / lapot tradicionális témák jellemzik: autómodell tesztek, közérdekű információk és aktualitások, valamint az autó-motorsport aktuális eseményeiről is részletesen beszámolnak. Más autózással foglalkozó oldaltól a motorozás témája különbözteti meg őket -  ennek külön rovatot is fenntartanak.  

A menüben ezeket a rovatokat találod:

  • Hírek: általános autós hírek
  • Extra: az Autó-Motor bulvárosabb tartalmait innen érheted el
  • Sport: az autó- és motorsport eseményeiről találsz itt mindent kielégítő beszámolókat
  • Teszt: a puding próbája az evés, jó étvágyat az autótesztekhez!
  • Motor: a kétkerekűek szerelmesei itt bátran kalandozhatnak
  • Újdonság: új autók és új fejlesztésekről rendszeresen számolnak be ebben a rovatban
  • Tuning: a legdurvább technikai tuningokról, és minden érdekesebb designról is beszámolnak
  • Aktuális: benzinár, autó közösséget érintő egyéb fejlemények helye
  • Elektromos Autó: ez a rovat tükrözi az elektromobilitás térhódítását Magyarországon; követik az ipari trendeket, és beszámolnak a legújabb modellekről is

Fontos, hogy az autós és motoros tartalmak nyomtatott formában is elérhetőek - ha kedved támad előfizetni rá, akkor azt itt teheted meg.

Autó-Motor magazin előfizetés

Automotor.hu közösségi oldalak - 2019. októberi adatok

Az Autó-Motor a hazai autós magazinok egyik régi hagyományokat ápoló iskolapéldája, ha a tradíció mellett a közösségi megjelenésre is odafigyelnének, alighanem jóval nagyobb sikereket érnének el. A legerősebb jelenlétük a Facebookon van, de táboruk alig-alig növekszik, a YouTube-csatorna pedig egy autós magazin esetében szinte kötelező elem. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr1015584092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása