Alapjárat - autós blog

Magyar autós weboldalak - a vezető autós hírportál a Vezess.hu

2019. május 25. 11:47 - alapjarat

A leglátogatottabb magyar autós hírportál a Vezess.hu, és a Facebookon is tarolnak

A Vezess.hu 2018-ban a második legtöbb autóst vonzó weboldal volt, a hírportálok közül pedig az első, kicsivel megelőzve a valamivel idősebb TotalCar.hu-t. A napi több mint 186 ezres látogatottság az összes hazai internetes oldal ranglistáján a 48. helyre volt elég, le a kalappal előttük!

A Centrál Médiához tartozó oldal készítésében 17 fő működik közre, nem számítva a webszerkesztő Sándor Bencét, a termékmenedzser Müller Andrást és a főszerkesztő Horváth Zsoltot. Ez a team 2019-ben is elég meggyőző számokat produkál, a látogatószám tartása mellett egy parádés, 188 ezer főt számláló Facebook közösséggel rendelkeznek, amit nap mint nap 100 körüli bejegyzéssel szolgálnak ki.

Csak hogy értsd: ha összeadnánk az összes olvasó által összes itt töltött időt, akkor 300 napot is meghaladó időmennyiség jönne ki 1 nap függvényében... Ha az alapjarat.blog.hu valaha eléri ennek csak az 1%-át, már büszkék lehetünk magunkra. (Na de ne szaladjunk ennyire előre.)

A Vezess.hu népszerű tartalmai

A Vezess.hu tartalmait 13 menü öleli föl, így minden autós megtalálja a maga számítását: az is, aki a tesztekre csorgatja a nyálát, és az is, aki inkább a bulvárosabb vonalon csámcsog. Ugyanakkor furcsa, hogy az autómárkák listát rejtő menüpont után következnek a rovatok, amit a Vezess tartalmak előállításában jeleskedő szakértők listája zár. Ide, a menüsorba van kiemelve a Genfi autószalon, az autóversenyzésből szemmel láthatóan csak a Forma 1 érdekli őket (de az nagyon, van egy Forma 1 rovat és egy versenynaptár is itt), illetve egy blog.

Címke formában megjelenő népszerű téma, rovatok, listák, blog - ez eléggé átgondolatlan, suta navigáció számomra, nem is beszélve a laptopon jóval apróbb betűkkel megjelenő, Médiaajánlat, Impresszum, Felhasználáls, Adatvédelem négyeséről. De mondhatják: kit érdekel, ha működik?!

vezess-hu-menu.png

Ha csak a klasszik rovatokat nézzük, akkor ezeket találod a Vezess oldalán:

  • Újautó-tesztek: ez önmagáért beszél, heti 2-3 újautó teszt kerül ki a tesztelők kezei közül, nem véletlenül, hogy közvetlenül a Márkák után kapott helyett
  • Hírek: itt találod a napi  komolyabb aktualitásokat
  • Férfiak: ez a rovat elsősorban azoknak szól, akiket az autó mellett az egyéb férfi-témák is megmozgatnak, nekem kissé tölteléknek tűnik...
  • Haszongépjármű: napi szintű cikkezés, a King of the Road valódi unikum, és rendkívül naprakész
  • Forma 1: egyfelől az autóversenyzést a Forma 1-re redukálni egyszerűen butaság, másfelől ha a szerkesztőség erőforrásait kéne beosztanom, lehet, én is csak az F1-ről íratnék - ők ezt teszik, és itthon valószínűleg egyedülálló alapossággal, napi több cikkben
  • Magazin: a könnyedebb hírek, témák lelőhelye, szintén napi szintű volumenre számíthatsz
  • Használt autó: előre szólok, nem ez a Vezess.hu legacélosabb rovata, de ahhoz képest elmegy, heti 1-2 elemzés formájában
  • Vezetünk: minden videós tartalom, ami nem teszt, beleértve az orosz utak karambolpornóját

Vezess.hu közösségi oldalak - 2019. május 25-i adatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr1814852644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása