Alapjárat - autós blog

Magyar autós weboldalak - Használtautó.hu

2019. május 18. 22:31 - alapjarat

A legnagyobb forgalmat bonyolító magyar autós weboldal a HAHU

A Használtautó.hu 2018-ban a 17. leglátogatottabb magyar weboldal volt, és így besöpörte a legtöbb látogatót vonzó autós weboldal címet is. Naponta átlag 448 ezren keresik fel a HAHU-t, ami több mint kétszer nagyobb a második helyezett Vezess.hu oldalhoz képest.

A használt autó hirdetésekkel foglalkozó oldalon folyamatosan 100 ezer körüli használt autós hirdetés közül böngészhetsz, ami piacvezetőkké teszi őket, hiszen nagyjából itt ötször annyi hirdetés található, mint a második helyezett Kocsi.hu oldalon. 

Ha eladó az autód, a HAHU-n ingyen meghirdetheted, persze ha szeretnéd, ha gyorsan új gazdát találnál, ki is emelheted a hirdetésed, ami már pénzbe kerül. Ár értékben legjobban akkor jársz, ha több kiemelési lehetőséget kombinálsz. 

Használtautó.hu hirdetések kiemelése árak

Habár az oldal dizájnja kimondottan idejétmúlt, és a közösségi felületeken is csupán a Facebookon aktívak (viszont ott nem viccelnek, 200 ezer oldalkedvelés felett járnak már), az oldal kétségkívül az egyik legsikeresebb webes vállalkozássá nőtte ki magát a 1999-ben történt indulás óta. 

Használtautó.hu partner oldalak

Használtautó.hu közösségi oldalak - 2019. május 18-i adatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr6814833874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása