Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alapjárat - autós blog

5 remek szexpóz az autóban

2018. október 10. 11:11 - alapjarat

Az autókat nem erotikára tervezték, de mit tehetsz, ha nincs jobb helyetek?

 Az autó és a nők, az autó és az erotika szorosan összefonódik, különösen az amerikai kultúrában, ahol a tinik szerelmi életének fontos helyszíne a szülőktől kölcsön kért – rossz esetben elcsórt – autó. Aki volt már a párjával autóban, és próbáltak a csóknál messzebb merészkedni egymás testének feltérképezése során, az megtapasztalhatta, hogy nem is olyan egyszerű kivitelezni ezt a dolgot.

Bár a magasabb SUV-ok térnyerésével valamelyest nőtt az új autókban rendelkezésre álló tér nagysága, a megfelelő technika a mai napig fontos tényező. Az ember nem is gondolná, hogy az autós légyott technikai kivitelezésnek micsoda szakirodalma van a világban, amiből én most az 5 legtöbbek által ajánlott pozitúrát mutatom meg, mégpedig Javier Navarrete illusztrációival.

És mivel az elmélet mellett nagyon fontos a gyakorlat, összegyűjtöttem néhány híres, autóban játszódó mozis szexjelenetet, hogy megnézhesd, hogyan is csinálják ezt Hollywoodban!

1. Lábak az ég felé

Mióta rákaptak a népek a SUV-okra, kicsit könnyebbé vált az autós erotikát szenvedélyből vagy kényszerből gyakorlók élete, ugyanis nagyobb lett a belső tér. A modern autók hátsó üléssorán ezért talán ez az egyik legkönnyebben kivitelezhető pozitúra, feltéve persze, hogy nem vagytok langaléta termetűek. Érdemes persze az első üléseket előre húzni, amennyire csak lehet. labak-az-eg-fele_1.jpg

2. Ölben ülve, hátulról

Klasszikus és viszonylag kényelmes pozitúra, ám hátránya, hogy mivel az arcok nincsenek szemben, sokat elvesz az intimitásból. Kis fejmagasságú sportwagon kombikban problémát jelenthet a póz kivitelezése.

olben-ulve.jpg

3. Hátulról

Ősi erotikus műalkotások – rajzok, szobrok és festmények – bizonyítják eme pozíció történelmi távlatait, de a modern autókban is jól működik a dolog. Nagyon alacsony kocsikban, illetve különösen magas embereknek kényelmetlen lehet persze, ám ez utóbbiak számára az autós kalandok egyébként is nehezen kivitelezhetők, feltéve persze, hogy nem egy tágas, egyterű járgány a tett helyszíne.

kutyapoz.jpg

4. Misszionárius póz

A másik ősi és közkedvelt pozitúra nem igazán autó-kompatibilis, mégpedig azért, mert az autók nem elég szélesek ahhoz, hogy egy ember – hát még kettő - kényelmesen el tudjon feküdni a hátsó üléssoron. A nem éppen kicsit Renault Talisman könyökszélessége például 1461 cm, de a népszerű SUV-ok vállmagasságban mért szélessége is csak 1,4 méter körül van. Ennek ellenére nem kell lemondani róla, ha az első üléstámla teljesen hátra van hajtva, akkor a képen látható módon kivitelezhető a dolog. Persze, a kagyló formájú sportülés sokat ronthat a komfortérzeten, mint ahogy a sebességváltó is okozhat kék-zöld foltokat.

misszionarius-poz.jpg

5. Ölben ülve szemből

A megfelelő méretű hátsó lábtér és magasság elengedhetetlen ehhez a pozícióhoz, de ha ezek adottak, és az üléseket megfelelően beállítottad, akkor egy közepesnél nagyobb autóban remekül kivitelezhető.

olben-szembol.jpg

És így csinálják Hollywoodban...

Tapló télapó

Szerelmesek : Billy Bob Thorton / Lauren Graham

Nehéz erről a filmről írni, mert valaki vagy fetreng tőle a nevetéstől, vagy elkapcsol már az első jelent után a tömény helyzetkomikum miatt. De a Szívek szállodája sorozatból ismert Lauren Grahamet ilyen helyzetben azért ritkán látni.

Nézd meg a jelenetet ITT!

taplo-telapo.jpg

 Tolvajtempó (2000)

Szerelmesek: Nicholas Cage/Angelina Jolie

A profi tolvajnak ötven jól őrzött luxusautót kell egy éjszaka alatt elkötnie és biztos helyre vezetnie. Ez egyébként az 1974-es „Gone in 60 Seconds” kasszasiker újragondolása, ami meglehetősen felemásra sikeredett, ám Jolie és Cage jelenete nem rossz a Chevrolet Chevelle-ben.

Nézd meg a jelenetet ITT!

tolvajtempo.jpg

Megetetett társadalom (2006)

Szerelmesek: Bobby Cannavale/Ana Claudia Talancon

Eric Schlosser Magyarországon is megjelent bestsellere, a Megetetett társadalom ihlette Richard Linklater Arany Pálmára jelölt filmjét. A film az illegális bevándorlótól a középnyugati éttermi dolgozókon át a topmenedzserig a társadalom minden szereplőjét szembesíti a kellemetlen igazsággal, hogy az uniformizált világban semmi sem az, aminek látszik. A hatalmas GMC pickup viszont az!

Nézd meg a jelenetet ITT!

megetetett-tarsadaom.jpg

Miss Március (2009)

Eugene és Tucker életük legnagyobb menetére készülnek. Az országos cimborák egész Amerikán keresztülvágják magukat, csak hogy bejussanak a legendás Playboy-villába, és ott megtalálják Cindit, Eugene egykori barátnőjét, aki egykor bájos szende lány volt, most viszont a magazin középső, kihajtható oldalán pózol. A jelenet inkább vicces, mint erotikus!

Nézd meg a jelenetet ITT!

miss-marcius.jpg

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr4214290813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.10.09. 19:53:35

mindet csináltam, mind jo :)
süti beállítások módosítása