Alapjárat - autós blog

Kelet-, Közép-Európa legnagyobb autós és tuning kiállítása

2017. március 22. 14:12 - alapjarat

Most hétvégén kerül megrendezésre az Autó-Motor-Tuning Show, ami 2006-os indulása óta a régió legnagyobb autós rendezvényévé nőtte ki magát!

2006-ban még Szegeden került megrendezésre Carstyling.hu Sportautó és Tuning Show név alatt, 2008-ban pedig már Budapesten a Hungexpón került megrendezésre a show.

Autó Motor Tuning Show 2017A 2008-as gazdasági válság hiába roppantotta meg az autóipart, az AMTS mind több látogatót vonzott egyre nagyobb területen, ahogy az itt is olvasható és egyre több kiállítási autóval.

Mára ott tartunk, hogy a fedett kiállítási tér a 15-szörösére növekedett, és a látogatók száma is csak tavaly 55 ezer fő volt.

A március 24-26-a között megrendezésre kerülő AMTS számtalan programot kínál az érdeklődőknek, csak a teljesség igénye nélkül:

    • Classic Auto Show
    • Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás!
    • Tuning autók 15 országból
    • Cabrio kiállítás

Autó Motor Tuning Show 2017 AMTS

De itt kezdődik a Gymkhana Országos Bajnokság, és hogy ne csak autók kápráztassák el a szemeket, a gyönyörű hölgyek megmérethetik magukat, hogy elnyerjék a Miss AMTS címét is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9812361761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása