Alapjárat - autós blog

Magyar autós weboldalak - Autonavigator.hu

2019. november 04. 19:41 - alapjarat

Az autonavigator.hu mind a mai napig egész jó látogatottságot ér el, bár a Facebook kedvelések egy ideje stagnálnak

A 2010-ben indított autonavigator.hu a hasznaltauto.hu hirdetési oldal kistestvére, amely autós hírekkel támogatja a nagytestvért. Közös a tulajdonos is, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. Ha az összes autós weboldalt nézem, akkor igen előkelő helyen szerepelnek, de ha szűkítem a szempontot, és csak az autós hírportálakat, hírmagazinokat veszem alapul, akkor is ott vannak a Top 5-ben. 

Egyértelműen a hasznaltauto.hu tartalmi támogatására használják, amivel nincs is semmi gond, hiszen így sok olvasót tudnak átterelni arra a felületre, ami vélhetően a nagy pénzt hozza. 

 A Navigátornál egy komplett szerkesztőség dolgozik a friss és izgalmas híreken, a szerkesztő Katona Mátyás, a kollégái Hamvas Tamás, Horváth András, Kovács Noémi, Walter Zalán. Érdemük, hogy még a tavasz végi szezonban is 30-36 ezer olvasót tudhatnak napi szinten magukénak. 

Milyen tartalomra számíthatsz az autonavigator.hu oldalon?

Ha autós vagy, biztosan érdemes felkeresned az AutóNavigátor weboldalát, napi 2-7 érdekes cikkel is jelentkeznek, köztük általános autós hírekkel, autótesztekkel. Ami némileg megkülönbözteti őket a többi autós híroldaltól, az az, hogy az autóipari híradásra nagyobb hangsúlyt fektetnek, ezen felül pedig óriási szerep jut a használt autóknak és haszonjárműveknek is.

Menürendszerük így néz ki:

  • Hírek, cikkek
    • Autósvilág hírei: általános hírek az autóiparból
    • Használtautó: tesztek, vélemények a használt autók területéről
    • Haszonjármű: kisteherktől kezdve a kamionokig minden
    • Szivató: autós társadalmat, autósokat érintő hírek
    • Sztori: autós vélemények, sztorik, lazább stílusban
    • Tippek, tanácsadók: praktikus tanácsok vásárláshoz, szervizhez a mindennapokra
    • Újdonság: újonnan megjelent autók bemutatása
  • Tesztek: autóteszt, minden részlet kivesézve (mint minden mást, itt is lehet kommentelni, így te is elmondhatod a véleményed)
  • Videók: ez a menüpont átvezet az Autónavigátor Youtube-csatornájára

Ami valóban unikális, hogy vásárlásnál aktívan segítik a leendő autótulajdonosokat, illetve az olvasók hangot adhatnak véleményüknek - mindkét esetben márkák és modellekre lebontva. Én a 2 utolsó menüpontot tartom az Autónavigátor legjobb részének. 

  • Vételi tanácsadó: márkák és modell bontásban kap az olvasó tanácsokat, mire kell figyelni (1-200 tanács)
  • Használói vélemények: márka és modell bontásban lehet véleményt mondani (több mint 10 ezer vélemény)

Autónavigátor webshop

Az oldal másik üdítő színfoltja az autós webshop. Itt olyan hasznos autós kütyüket vásárolhatsz, mint jégkaparó, telefonos töltőkébel, nyakpárna. De persze a legfontosabb az Autónavigátor előfizetés, hiszen ők nem csupán online, hanem offline, nyomtatott formában is megjelennek.

Ez 2019 októberétől jelent újdonságot, a negyedéves számok az újságárusokon kívül az Auchanben, a Tescoban, a MOL és Lukoil benzinkutakon is elérhetőek lesznek. 

autonavigator-magazin.jpg

Vezess.hu közösségi oldalak - 2019. novemberi adatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr4615555900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása