Alapjárat - autós blog

A legfontosabb autós hírek - 2019. június 7.

2019. június 08. 20:28 - alapjarat

Az Alapjárattól az autós híreket ma Imelda osztja meg veletek

HJó hírt kaptak az autósok

A MOL csökkentette a benzinárakat 400 forintra, míg a dízel literenkénti ára 403 forintra mérséklődött. Lehet pezsgőt bontani!

Iszonyú meglepetés jöhet a benzinkutaknál hamarosan

Az USA és Kína kereskedelmi háborúja kihatással lehet az üzemanyag árára is, ami a mostanában érvényes csökkenő tendenciát radikálisan felülírhatja. Remélhetőleg a két szuperhatalom megegyezik a közeljövőben és az autósok is nyugodtabban alszanak majd. 

Ehhez az autóhoz adja a legtöbb támogatást az állam

A villanyautóhoz és a nagycsaládos autóhoz járó állami támogatás összevonható, de a feltételeknek mindössze egy gyártó kisbusza felel meg. Ez pedig nem más, mint a Nissan e-NV200-as hétüléses változata.

Megszüntetik a parkolási díjat két kórház mellett

A józsefvárosi önkormányzat emberséges döntése után a Péterfy Kórház - Rendelőintézet és Országos Traumatológiai Intézeténél, továbbá a Heim Pál Gyermekkórháznál válnak egyes utcaszakaszok teljesen ingyenessé parkolás szempontjából. 

BMW-sek követik el a legtöbb szabálysértést

Ezt a következtetést brit kutatók vonták le, és most kivételesen, a magyar viszonyokból kiindulva: elhisszük! A legszabályossabbak a Rover-tulajdonosok. 

Ha tetszett az autós hírösszefoglaló, akkor nosza! Nyomás, és iratkozz fel az Alapjárat csúcs YouTube-csatornájára még ma!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr3614921492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása