Alapjárat - autós blog

Alapjárat - heti hírszemle

2019. május 19. 21:48 - alapjarat

Szemle a legérdekesebb autós hírekből 2019. május 12-19. között, az Alapjárat blog tálalásában

 

Trump szombaton dönt az európai autóipar sorsáról

Donald Trump, az USA elnöke ugyanis kvótát akar bevezetni az Európából Amerikába kerülő autókra. Mexikóval és Kanadával ez már megtörtént - igaz, ott csak a növekedésnek szabott korlátot az intézkedés. Vajon mi lesz az európai autógyártók sorsa?

Donald Trump és az európai autók kvótája

Változás a P-rendszámok ügyében

A P-rendszámokkal tömegesen élnek vissza, egy másik problémaforrás viszont az, hogy az egyes országok nem mindig ismerik el egymás próbarendszámait. Ausztria és Magyarország 2 szomszodés országhoz méltóan próbálja rendezni ezt a kérdést.

Készülj, már úton a következő Parkoló Parádé

Vasárnap megrendezték a 25. Parkoló Parádét! Minden elismerésünk, ez még gombócból is sok. :)

Ezt tudja ma az egyik legolcsóbb villanyautó

A Volkswagen legkisebb villanyautóját, az e-Upot tesztelték alaposan, amely 4 utast 130 km/h sebességgel mintegy 150 kilométerre tudja szállítani egy töltéssel. 

Itt a tökéletes példa, miért kellene minden autósnak beruháznia egy fedélzeti kamerára! – VIDEÓ

Egy fedélzeti kamera ma már pár ezer forintból kijön, tehát még egy sóherebb autóst se vág földhöz egy ilyen költség, viszont nagyon is hasznosnak bizonyulhat, ha egy baleset után a biztosító nem akar fizetni, vagy akár téged tesz meg felelősnek, akár ártatlanul. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9114839400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása