Alapjárat - autós blog

Elon Musk zenei babérokra tör?

2020. február 01. 20:20 - alapjarat

Valószínűleg senkit sem kell meggyőzni arról, hogy Elon Musk egy igazi reneszánsz ember, egy 21. századi tech ezermester, az utolsó polihisztorok egyike.

Nemcsak a szoftverekhez ért (Zip2), pénzügyi zseni (PayPal), az űr egyik úttörője (Space X), az autóipar megreformálója (Tesla), a tömegközlekedés megreformálója (Hyperloop), az alternatív energia támogatója (SolarCity), a mesterséges értelem kutatója (OpenAI), a neurotechnológia szerelmese (Neuralink). Még az is lehet, hogy ő Batman.

Akárhogy is, de alig 1 napja írta ki a Twitterén, hogy zenei babérokra is tör. 

 És valóban, a progresszív house-szerzemény elérhető a SoundCloudon, Emo G Records szerző alatt. Hogy véletlenül se lehessen eltéveszteni a szerzőt, a Tesla legújabb modellje, a Cybertruck is jól kivehető... 

A feltöltés óta 1,84 millió meghallgatást ért el, 33 ezernél is többen kedvelték, 2 ezren reposztolták, és mintegy 4 ezer komment született - eddig. 

Egy újabb marketingfogás, vagy valóban Grammy-aspiráns szerzőről beszélünk? 

Döntsd el Te magad!

Ha pedig nincs szükség marketing rizsára, csak simán Teslát vásárolnál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr3315450282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása