Alapjárat - autós blog

84 millió forintért eladó egy Ferrari 360 Modena limuzin Ausztráliában

2020. augusztus 08. 18:35 - alapjarat

Most a tiéd lehet a világ leggyorsabb limuzinja.

Eladóvá vált egy különleges Ferrari 360 Modena limuzin Ausztráliában. A maranellói gyárban készült modell 2012-ben került a kenguruk földjére az Egyesült Királyságból. Tulajdonosa most közel 84 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárért árulja.

A sztenderd 360 modell alváza és karosszériája, valamint a limuzin meghosszabbításai is alumíniumból készültek. A tető, az oldalpanelek, és a sirályszárnyas hátsóajtókat üvegszálból gyártották, hogy a rendkívül hosszú jármű a lehető legkönnyebb legyen. A bővítésnek köszönhetően a limuzinban akár nyolcan is elférnek. A belső tér minden igényt kielégít, két televízió, egy bivalyerős hangrendszer, színes fények és egy kiválóan felszerelt bár szolgálja a felhasználók kényelmét.

ferrari logó fotó:unsplash

A világ leggyorsabb limuzinját a 360 Modena, 3,6 literes, 400 lóerős, V8-as szívómotorja hajtja. Az eladásra váró modell a Car Sales oldalán található adatok szerint 65 ezer kilométert tett meg, tulajdonosa pedig 84 millió forintnak megfelelő összeget kér érte. Rendesen felment az ára tavaly óta, akkor még csak 64 milliót kértek érte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr3416119190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása