Alapjárat - autós blog

Érkezik a Ferrari 488 GTE Lego Technic változata

2020. november 30. 09:40 - alapjarat

Karácsonyi ajándék sajnos még nem lehet belőle, hiszen az 1677 darabos készlet csak január 1-jén kerül a piacra.

Közeleg az év leghidegebb időszaka, és vele együtt a hosszú, téli esték is. Idén különösen nagy hangsúlyt kapnak a beltéri elfoglaltságok, hiszen a jelenleg érvényes rendelkezések értelmében este 8 és reggel 5 óra között csak alapos indokkal hagyhatod el lakhelyedet. Sokan még felnőttként is szeretnék apró építőkockákkal foglalatoskodni, a Lego pedig az ő igényeiket is igyekszik kielégíteni. A sportautók szerelmeseinek jó hír, hogy jövő év január 1-jétől elérhetővé válik a Ferrari 488 GTE Lego Technic változata. Az 1677 darabból álló készlet 50 ezer forintos áron lesz kapható.

A Lego és a Ferrari közti együttműködés már 15 éve tart, ám ez az első olyan Ferrari Technic készlet, melyet az olasz autógyártóval közösen terveztek – ez pedig a Lego-autó minden apró részletén látszik. A 488 GTE íves esztétikai kialakítását egyébként nehéz építőkockákkal visszaadni, ám az alkotóknak ez is sikerült.

A csomagot 18 éven felülieknek tervezték. Az összeállított modell 48 centiméter hosszú, első és hátsó felfüggesztéssel, működő dugattyúkkal ellátott V8-as motorral, valamint egy Ferrari-emblémával díszített kormánykerékkel rendelkezik. A Lego és a Ferrari szokásához híven minden apró részletre ügyelt, hogy a vásárlók a lehető legmagasabb szintű élményben részesülhessenek.

lego technic ferrari 488 gte

Akik karácsonyra szerették volna megvenni az új Lego Technic készletet, annak rossz hírem van. Állítólag a Ferrari 488 GTE modell csak jövő év január 1-jétől kerül a piacra. Azért a Lego eddig sem tétlenkedett a 2020-as évben. A hónap elején piacra dobták a Szellemírtók című film legendás autójának kicsinyített változatát, márciusban pedig a közúton is rendkívül népszerű Fiat500 Lego verziója került a boltokba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr5916307168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása