Alapjárat - autós blog

Fokozott ellenőrzésbe fog a rendőrség - autós hírek az Alapjárattól

2019. június 06. 11:43 - alapjarat

Autós hírek az Alapjárat szerkesztőjétől - 620 lóerős BMW, elektromos Lotus, valamint fokozott rendőri ellenőrzés várható

Ismét támad az Alapjárat hírműsora, Adri mondja most az érdekesebbnél érdekesebb híreket.

620 lóerős BMW-d is lehet az AC Schnitzer jóvoltából!

AC Schnitzer jóvoltából ismét örülhetnek a BMW-fanok, a 8-as szériához komplett tuning alkatrész-csomag kerül ki a nagyérdemű elé, a teljesítmény és az optika egyaránt megkapja ami jár. 

Júliusban érkezik az elektromos Lotus Type 130

A Lotus 11 év után ismét új modellt mutat be. Az elektromos vonal hívei örömtáncot járhatnak, vagy sírhatnak, nézőpont kérdése, ugyanis mindössze 130 darab kerül piacra, és az is csak 2020 után - ekkor kezdődik a gyártás. 

Fokozott ellenőrzésbe fog a rendőrség az ittas és bódult sofőrökkel szemben

A rend ébe őrei nem adják fel, célkeresztjükben az ittas és bódult sofőrök kerülnek ezúttal - mindenki érdekében remélem, hogy a razzia során a lehető legkevesebb sofőrt kapcsolnak le 

2022-ban érkezhet a Mercedes-Benz Eqe

Ez már a német gyártó 6., jól  érted, hatodik elektromos modellje. Lehet, hogy ez lesz a Model S ellenfele a Teslától? 

Már online rendelhető a limitált Audi TT Quantum Gray Edition

Emlékszel, amikor 10 évvel ezelőtt először jött szembe egy online cipő webshop hirdetés? Aztán 5 évvel ezelőtt meg már bútort is tudtál (és akartál) rendelni? Nos, biztosan lesznek fanyalgók az online autórendelés okán is, de kétségtelenül ez a jövő. Az Audi júniustól lehetővé teszi, hogy bárki autót rendeljen a weben. 

Ha tetszettek a hírek, iratkozz fel az Alapjárat YouTube-csatornájára, és a jövőben is hasonló színvonalas autós hírekben lesz részed!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alapjarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9114919196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása